Samarbejde på tværs

Grenaa Produktionsskole samarbejder i det daglige med en lang række personer, virksomheder, skoler, institutioner, offentlige myndigheder og forældre. Med produktionsskolen som de unges faste holdepunkt knytter vi forbindelse med de relevante samarbejdspartnere og arbejder på tværs for at give de bedste muligheder for de unge.
Vores netværk er bredt og velfungerende. Vi oplever stor velvilje og anerkendelse for vores arbejde for at alle unge skal have mulighed for at starte en ungdomsuddannelse.

Samarbejdsaftaler fra Grenaa Produktionsskole:

• Samarbejdsaftale med Grenaa Tekniske Skole, værkstederne kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Sosu Randers kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Htx, Grenaa Tekniske Skole kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Tradium – Randers Tekniske Skole kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Videndjurs Medie kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Food College Aalborg kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Digital Medie og 3D her
  • Samarbejdsaftale med Grenaa Tekniske Skole og 3D ligger i et PDF dokument og kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Kalø Økologiske Landbrugsskole ligger i et PDF dokument og kan hentes her
  • Samarbejdsaftale med Århus Tekniske Skole ligger i et PDF dokument og kan hentes her