Butikslinjen Kvickly

Brænder du for handel og salg.

Så er vores butikslinje lige noget for dig. Her er tale om en helhedsorienteret linje, hvor opgaverne indkredses i et samarbejde mellem Grenaa produktionsskole og Kvickly i Grenaa. Butikslinjen er et tilbud under produktionsskolen, hvor værkstedet foregår i Kvickly. Undervisning, vejledning mm. Foregår på Grenaa produktionsskole.

Du vil i dagligdagen være i Kvickly. Her sker den praktiske læring i samarbejde med Kvicklys øvrige ansatte. Du får mulighed for at være en del af mange forskellige fagområder og på den måde få afprøvet forskelligt som nonfood og food i butikken, eller hos Kvicklys slagter eller bager, samt postafdelingen og lageret. Der er mange muligheder og derfor helt sikkert også en der passer til dig.

Du indgår i butiksarbejdet på lige vilkår med de øvrige ansatte i butikken.

Under hele forløbet vil du være tilknyttet produktionsskolens værkstedslærer, som støtter op omkring din praktiske undervisning i butikken og står til rådighed som din og Kvicklys daglige sparringspartner.

Vi arbejder med:

• Opfyldning af varer
  • Trimning
  • Rotation og datomærkning
  • Nedskrivning og prismærkning
  • Kundeservice
  • Varekendskab
  • Udstillinger

Hvad kan du bruge Butikslinien til:

• Din faglighed inden for butiksområdet bliver styrket
  • Du lærer teori inden for butiksområdet
  • Du får både praktisk og teoretisk viden og erfaring med handelsområdet
  • Du får øvelse i at samarbejde i små og store grupper
  • Du får fokus på fremtidige uddannelsesmål
  • Du lærer at tage ansvar for din egen læring

Dagligdagen på Butikslinien foregår i Kvickly Østerbrogade 55, 8500 Grenaa

rsz camilla lre

Camilla Madsen leder af Butikslinien

Jeg er uddannet salgsassistent i 1995 og har lige siden været i butik. Jeg har arbejdet i Favør, Dagli` brugsen, super brugsen, Irma og Kvickly.

Fra 2013 til 2017 har jeg været ferskvarechef og frugt & grønt chef i Kvickly Grenå, hvor jeg har haft ansvaret for afdelingernes opfyldning, bestillinger, kvalitet, regnskab mm.

Jeg har også haft ansvar for elever, salgsassistenter og ikke mindst praktikanternes personlige udvikling, læring og velbefindende.

Jeg er mor til 3 drenge på 10, 13 og 17år. I min fritid er jeg håndboldtræner og elsker en frisk løbetur ved stranden.

Mit hjerte banker for, at kunne hjælpe unge mennesker godt på vej til et liv med selvtillid, glæde og mod på en god fremtid på skolebænken eller i arbejde. Det betyder meget for mig, at mine elever vokser, finder deres egne styrker og bliver mere selvstændige. Hver især har vi noget at byde på, og her er plads til os alle.

SE ÅRSHJUL HER