BYGGEPLADSEN DJURSSOMMERLAND

Går du med en indre håndværker i maven.

Vil du gerne prøve, hvad det vil sige at være del af en håndværksfaglig arbejdsplads. Vil du have indblik i, hvordan arbejdsdagene kan se ud, hvis man har en bygefaglig erhvervsuddannelse. Er du mellem 17 og 25 år og har brug for afklaring eller forberedelse på en byggefaglig erhvervsuddannelse. Så er byggepladsen i Djurs Sommerland lige noget for dig. Du har mulighed for at afprøve mange fagområder som, tømrer, snedker mekaniker, elektriker, smed, maler, gartner og service. Derfor får du her en alletiders mulighed for at blive klogere på, hvad der er den rette vej for dig.

Læringsmiljøet er helt autentisk, da linjen foregår i Djurs Sommerland og du vil komme til at arbejde med konkrete opgaver i samarbejde med professionelle håndværkere og faglærere.

Vi bestræber os på, at du som elev skal føle dig ligeværdig med de andre medarbejdere på byggepladsen. Derfor møder elever og faglærere kl. 7:45 om morgenen og holder pauser på samme tidspunkt som håndværkerne. Du skal have 32 timer om ugen med arbejde og undervisning i alt.

Du vil være tilknyttet produktionsskolens værkstedslærer, som støtter op omkring din praktiske undervisning i parken. Din lærer står til rådighed som din og Djurs Sommerlands sparingspartner i det daglige. Når du skal deltage i undervisning, vejledning, turer og fællesaktivitet foregår det på produktionsskolen. Resten af tiden er du i Djurs Sommerland.

Vi arbejder med:

• Tømrerarbejde: f.eks. opbygning og reparation af parkens forlystelser, hegn, broer, gulvlægning, mm.
  • Elektrikerarbejde: ledningsføring, lysmontering og reparationer af elektriske anlæg
  • Materialelære og tegningsforståelse
  • Murerarbejde
  • Struktørarbejde, som armering, forskalling og betonstøbning