Medie og kommunikation - Værkstedet for SoMe, E-Sport og event

Ingen kan alt, men alle kan noget!

På værkstedet, hvor der er 12 elever i alderen 15-25 år, udføres der praktisk arbejde, hvor det faglige omdrejningspunkt er medie og kommunikation, herunder læring i at arbejde med Eventmageri, Social markedsføring op E-sport.

På Medie og kommunikations linjen kommer du til at arbejde med en række af forskellige emner:

• SoMe ( Sociale Medier; Snapchat, Instagram, Facebook)
  • Personlig Branding – Iværksætteri
  • Youtuber – Online video
  • Hjemmesider
  • Idéudvikling og storytelling
  • Innovation
  • Projektudvikling
  • Spiltræning
  • Analyse/teknik
  • Fysisk træning

Hvad kan du bruge Medie & Kommunikation til:

• Du får et grundlæggende kendskab til SoME. (Sociale Medier; Snapchat, Instagram, Facebook)
  • Du får et grundlæggende kendskab hjemmesider.
  • Du lærer at analysere, se tendenser og lave en strategi efter dette.
  • Du lærer at samarbejde og forstå din rolle i et team.
  • Du kommer til at arbejde med social markedsføring
  • Du vil komme til at afholde events

Undervisningen i dagligdagen vil være både være praktisk og teoretisk.

Formålet med produktionen er elevens læring – personlig, social og faglig. Denne tydeliggøres via skole app, kompetence tavle og elevsamtaler. Derudover dokumenteres elevens læring via arbejdet med RKA. Arbejdet med og omkring eleven tager altid udgangspunkt i elevens forløbsplan. Målet med undervisningen er at motivere og forberede eleverne til uddannelse eller erhvervsarbejde.

Peter SH

Peter Toftbo Ardenskjold leder af Medie & Kommunikation.

Jeg har de sidste 2 år undervist i E-sport på diverse erhvervsskoler og været fast analytiker for en af Danmarks bedste counter strike hold.

Inden jeg for alvor kastede mig over e-sporten var jeg 10 år i Roskilde Kommune, hvor jeg har arbejdet med unge mennesker i skole, speciel skole, som gade arbejder, dag & aften klub, samt lavet en masse events.

Jeg brænder for at gøre en forskel for de mennesker jeg omgås, så på medie og kommunikations linjen vil man møde en nærværende, rummelig og tydelig leder af værkstedet. Jeg er engageret i mit arbejde, og man vil tydeligt kunne mærke at her er en som brænder for det. Jeg går ind for en anerkendende tilgang til mine elever, og hos mig er der plads til forskellighed.