Har du brug for at give dit matematik eller dansk et løft?

Eller mangler du den adgangsgivende karakter for at komme videre, eller en målrettet forberedelse til erhvervsskolernes grundforløb? Så tilbyder vi muligheden på Grenå Produktionsskole.

Vi formidler eksamensforberedende undervisning, i samarbejde med erhvervsskolerne og A-klassen.

Du får undervisning i dansk og matematik, samtidig med at du er tilknyttet et værksted. En del af undervisningen foregår i direkte tilknytning til værkstedet, så den så vidt muligt bliver gjort hverdagsrelateret og anvendelsesorienteret i forhold til det, du beskæftiger dig med.

- Du kan forbedre dit standpunkt, eller du kan vedligeholde det, du kan i forvejen. Du kan også bruge det til at komme op i gear, før du skal starte på en anden uddannelse.

I dansk undervisningen arbejder vi med:

• Faglig læsning og generel læsetræning
  • Basal dansk grammatik og stavning
  • Samtale og mundtlighed
  • Skriftlig fremstilling af mindre tekster, jobansøgninger og CV

I matematik undervisningen arbejder vi med:

• Finde informationer i og aflæse modeller, grafer og skemaer
  • Være fortrolig med: procent, brøker, decimaltal og diagrammer
  • Overskue formler og indsætte de rigtige tal
  • Have basal viden inden for geometri
    Matematik undervisningen tager afsæt i de fire regningsarter, og træner hverdagsmatematikken, så den automatiseres, og sættes i forhold til daglige udfordringer. Derudover har vi et EUD forberedende hold, hvor undervisningen fokuseres EUD optagelsesprøven.

Der er undervisning på små hold, og det tager afsæt i dit eget niveau – det du kan. Hvad og hvor meget du har brug for, afhænger af dig – og af din måde at lære på.

mette gray

Mette Lauridsen er underviser

Jeg er uddannet folkeskolelærer, og har flere år på bagen som lærer på Ørum Skole.

Jeg er derudover uddannet coach fra Mindjuice i Århus, og har et job som bestyrer af en lille butik i Grenaa. Jeg bor lidt uden for Ørum med min mand og fire børn.